skip to main contentFikona photoshoot

Fikona voert het merk Regina. Dit is de crème de la crème onder de de groene kamerplanten. Bijzondere soorten en grote varianten, die een ware eyecatcher zijn in huis en kantoor.

Om dit brede assortiment overzichtelijk vast te leggen, hebben we samen met een graficus een brochure ontwikkeld met daarin prachtige inspirerende foto’s. We hebben niet alleen de fotoshoot mogen ontwerpen en realiseren, maar ook de styling en opmaak van de gehele brochure bewaakt. Met als resultaat een schitterende, eigentijdse brochure, geheel in de huisstijl van Fikona.

Naast het luxe Regina merk voert Fikona ook een retail-lijn. Dit zijn kleinere potmaten en een ander assortiment. Voor dit assortiment hebben wij kleine en ‘eenvoudige’ inspiratiekaarten gemaakt. Met naast een hippe foto ook overzichtelijke informatie over welke soorten en potmaten beschikbaar zijn.

Zowel de brochure als de sfeerkaarten waren opgenomen in het ontwerp van de beursstand. Een schitterend voorbeeld van een totaalproject waar we al onze kennis en kunde konden inzetten en optimaal laten samensmelten.

Gerelateerde projecten

MAAKMEESTER 5+ jaar
>>Lees meer
Vrij werk photoshoot
>>Lees meer
Vrij werk photoshoot
>>Lees meer
Amigra photoshoot brochure
>>Lees meer
Addenda Photoshoot Hebe
>>Lees meer
Addenda photoshoot Campanula
>>Lees meer
Berkhout photoshoot
>>Lees meer