skip to main content


Locatie

De locatie van Maakmeester is bijzonder geschikt als decor voor professionele photoshoots en beeldopnames voor bedrijven. We beschikken over diverse sfeervolle ruimtes, zowel binnen als buiten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden die er zijn.

Entree

Oppervlakte9x6 m2
Hoogte250 - 350 cm

Entree ruimte welke door middel van ruime toegangsdeur te bereiken is. Gedeelte wand bestaat uit oude houten gevel met glas welke doorkijk geeft op Orangerie ruimte.
De entree ruimte heeft 2 grote vlakke wanden en is voorzien van een stenen visgraad vloer.

Winkel

Oppervlakte8x6 m2
Hoogte250 - 350 cm

Vanuit de entree ruimte heb je toegang tot het winkel gedeelte. Deze heeft een lange glaspui en aan 2 zijde dichte wanden. De items in de winkel zijn allemaal in te zetten voor aankleding van de shoots. De betonvloer is glad en heeft een grijze kleur.

Orangerie

Oppervlakte9x6 m2
Hoogte250 - 350 cm

De buitenwanden van het Orangerie gedeelte bestaat geheel uit glas, zowel de wanden als het dak. Eén scheidingswand is opgebouwd uit houten planken, in diverse blauwe tinten.
De ruimte is voorzien van diverse kuipplanten, en heeft een natuursteen vloer. Vanuit de orangerie ruimte is er toegang tot een kleine binnenkweekruimte, waar wisselend per seizoen diverse bloemen worden gekweekt.

Veranda

Oppervlakte5x5 m2
Hoogte230 - 300 cm

De aan een grasveld grenzende veranda met een speelse vorm en diverse sfeervolle details. Voorzien van onbehandelde houten vloer en wanden met authentieke kraaldelen.
Voorzien van houtkachel en diverse sfeerelementen.

Buitenruimte

Oppervlakte500 m2

Grote tuin, welke in verschillende ruimte is in gedeeld.
Weelderige bloementuin, klassiek gedeelte met hoge beukhaag en prachtige hortensia's. Fruitgaard en moestuin gedeelte. Beestenweide met kastanjebomen en landelijk hekwerk. kortom veel buitenmogelijkheden.