skip to main content


Maakmeester

De meesterproef was een test die je in de middeleeuwen als vakman binnen een gilde af moest leggen om te bewijzen dat je het ambacht in de vingers had! Als je dit bewezen had mocht je jezelf MEESTER noemen. In die tijd werden ambachten alleen door mannen uitgeoefend en waren vrouwen nooit lid van een gilde. Gelukkig zijn tijden veranderd en kunnen zowel mannen als vrouwen zich MEESTER noemen.

Wij houden van ambachten, van de liefde, de gedrevenheid en de passie waarmee wij deze mogen uitoefenen.

Wij bedenken, wij creëren, wij realiseren…………wij MAKEN.

Wij zijn MAAKMEESTER, vakmensen in het moderne ambacht.

We hebben ons eigen ambacht verdeeld in vier specialismen: Presentatie en decor, fotostyling en studio, meubel en interieur en bloemwerk. Hieronder vertellen we je er meer over.

presentatie en decor

Onze activiteiten op het gebied van presentatie en decor bestaan uit het verzorgen van de fysieke presentatie van je bedrijf en/of producten. Hierbij kan het gaan om beurspresentaties, maar ook om huisshows en andere evenementen.
Volledig passend in de stijl en uitstraling van je bedrijf, merk en/of product verzorgen wij het ontwerp, voorbereiding en realisatie van het betreffende evenement. Veelal klantspecifiek maatwerk, maar met oog voor brede inzetbaarheid voor en door jou als opdrachtgever.
Met als resultaat een passende en herkenbare, maar steeds weer verrassende en in het oog springende aanwezigheid van jouw bedrijf op beurzen en evenementen.

Maakmeester Laura
Maakmeester Richard

fotostyling en studio

Als geen ander kennen we het belang van goede foto’s als je een product in de spotlight wil zetten.

Of het nu gaat om sfeerstyling, detailfoto's of flattlay foto's, alle disciplines zijn bij Maakmeester in huis.

Doordat wij op de hoogte zijn van de trends in vormen, kleuren en materialen, zullen wij je product altijd op een verrassende en eigentijdse manier op beeld krijgen.

Wij beschikken over een eigen studio ruimte waarin we heel efficient kleine settingen kunnen bouwen. Deze methode is uitermate geschikt voor het maken van beelden voor social media gebruik. Daarnaast hebben we ook een studio waarin we grotere settingen kunnen bouwen, zoals een 'complete woonkamer' of andere, speciaal ontworpen decors.

Ook beschikken we op onze locatie over een prachtige siertuin met vele mogelijkheden tot buitenfotografie. En ook buiten is er de ruimte om speciale decors en settingen te creëren.

Naast een uitgebreide collectie aan decors en decoratiematerialen, kunnen wij in onze eigen werkplaats snel en flexibel unieke decors en settingen voorbereiden en maken. Dit is nodig om unieke beelden te kunnen maken, passend bij het merk en het thema.

Wij werken samen met diverse vaste fotografen. We zijn optimaal op elkaar ingespeeld en kunnen hierdoor het maximale uit de dag halen!

Maakmeester Laura
Maakmeester Richard

meubel en interieur

Multifunctionele meubelen voor een productpresentatie. Of een eigentijdse tafel voor vergaderruimte.
Een kleine greep uit het maatwerk wat wij leveren!

Maar ook een meubel voor buiten, of een passend interieur voor de zolderkamer.

Altijd op maat ontworpen en vervaardigd door de Maakmeester.

Maakmeester Richard

bloemwerk

Elk seizoen geeft ons zijn mooiste bloemen. Zoet en weelderig, heftige kleurexplosies of ingetogen tinten.
Producten waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Wij weten met de juiste bloemkeuze en kleuren de juiste belevenis neer te zetten voor iedere situatie.

Naast de arrangementen voor productpresentaties verzorgen wij ook ook het bloemwerk voor op je bedrijf.

Tevens ondersteunen wij kwekers bij conceptontwikkeling en verzorgen wij trainingen op maat voor retailspecialisten.

Daarnaast verzorgen wij ook bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk. Ook hierbij zorgen we dat het resultaat perfect aansluit bij de persoon en/of situatie.

Maakmeester Laura